Rüyada berrak göl görmek

Rüyada berrak göl görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine inanılır.

Rüyada berrak göl gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sırf size karşı olsun diye bir takım yenilikler teklif etseler bile bundan siz kazançlı çıkacaksınız.

Rüyada berrak bir göl görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada berrak gölde yüzmek kazancında bereketin artacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada berrak göl görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada berrak suyun içinde yüzmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına işarettir.

Rüyada durgun berrak deniz görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, başka alanlara yöneleceğine inanılır.

Rüyada berrak bir denize girmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına işaret eder.

Rüyada berrak akarsu görmek kazancın günden güne düşeceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına rivayet eder.

Rüyada mavi berrak deniz görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, ele geçecek haram mal ve paraya işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments