Rüyada denizde boğulmak üzereyken kurtulmak

Rüyada denizde boğulmak üzereyken kurtulmak ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, başının belaya girmeyeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine yorulur.

Rüyada denizde boğulmak üzereyken kurtulmak gördüyseniz:

  • Yeni planlarınız veya başlamak istediğiniz işler olabilir.

Rüyada denizde boğulurken kurtulmak aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada denizde boğulmak üzereyken kurtulmak maddi olanakların kötüleşeceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada denizden boğulmadan kurtulmak kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine alamet eder.

Rüyada denizde boğulmak ve kurtulmak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına işarettir.

Rüyada denizden boğulmaktan kurtulmak kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kimseyle konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde boğulmaktan kurtulmak güzel bir hayat süreceğine, büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulmaktan kurtulmak kazancından başkalarına da vereceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments