Rüyada göl ve şelale görmek

Rüyada göl ve şelale görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sorunlarını çözebileceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada göl ve şelale gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanların hak ettiğiniz karşılığı vermeden sizden çok fazla çalışma beklediklerini düşünebilirsiniz.

Rüyada göl ve şelale görmek ibadetlerini de aksatmayacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada şelale aktığını görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada şelaleden su aktığını görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada berrak şelale görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada akan su şelale görmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada şelalenin içinde olmak istediği projeleri yapamayacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada donmuş şelale görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına delalet eder.

Rüyada su şelale görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments