Rüyada su şelale görmek

Rüyada su şelale görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kuş gibi hafifleyeceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, özel hayatında sessizleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su şelale gördüyseniz:

  • O zaman yaşadığınız olaylar size mutluluk verebilir.

Rüyada şelaleden su içmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulur.

Rüyada şelaleden su aktığını görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, doğru bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada şelaleden akan su görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada şelale gibi akan su görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan su şelale görmek kazancını iki kat arttıracağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada su şelale görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada şelale su görmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada şelaleden kaymak insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments