Rüyada gökyüzünden aşağı uçmak

Rüyada gökyüzünden aşağı uçmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı uçmak gördüyseniz:

  • Olaylar meydana gelene kadar ne dediğimi anlamaya bilirsiniz.

Rüyada gökyüzünden aşağı uçmak büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak büyük sıkıntılar çekeceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı bakmak hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden aşağıya inmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağıya bakmak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı düşmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine inanılır.

Rüyada aşağıya doğru uçmak huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments