Rüyada melek indiğini görmek

Rüyada melek indiğini görmek insanları kıracağına, el attığı her işten zararla çıkacağına, iyi kısmetleri olacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada melek indiğini gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konularda zıt fikirlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada melek indiğini görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökten melek indiğini görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada meleklerin indiğini görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, çok iyi mevkilere geleceğine yorulur.

Rüyada arabadan eşya indirmek olumsuz olaylar yaşayacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına işaret eder.

Rüyada asansörle aşağı indiğini görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökten koç indiğini görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kitap indiğini görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına rivayet eder.

Rüyada tepeden indiğini görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments