Rüyada gökkuşağı renkleri görmek

Rüyada gökkuşağı renkleri görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada gökkuşağı renkleri gördüyseniz:

  • Engellere odaklanan kişilerden uzak durup, olayların aydınlanmasını bekleyin.

Rüyada renkli gökkuşağı görmek muradına eremeyeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada gökkuşağı renkleri görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada gökkuşağını tüm renkleriyle görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalettir.

Rüyada gökkuşağının resmini çekmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur ve gökkuşağı görmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, kazancın günden güne artacağına işarettir.

Rüyada rengarenk gökkuşağı görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökkuşağının altından geçtiğini görmek kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada iki tane gökkuşağı görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments