Rüyada göğse dokunmak

Rüyada göğse dokunmak rahat şekilde geçineceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğse dokunmak gördüyseniz:

  • Olayların büyümesini istemiyorsanız, konuyu açmamakta fayda var.

Rüyada bir kadının göğsüne dokunmak çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsüne dokunduğunu görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, rahat bir hayata sahip olmaya rivayet eder.

Rüyada göğe dokunmak sıkılacağı bir haber almaya, bir sebeple zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına delalet eder.

Rüyada göğse dokunmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin göğsüne dokunmak eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kadın göğsüne dokunmak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tene dokunmak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments