Rüyada birinin göğsüne dokunmak

Rüyada birinin göğsüne dokunmak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine alamet eder.

Rüyada birinin göğsüne dokunmak gördüyseniz:

  • İçlerinde bulunan boşluklar veya eksikler ileride sorun yaratabilir.

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak yenileneceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına yorulur.

Rüyada göğe dokunmak fakirlikten kurtulacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada göğse dokunmak elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin göğsüne dokunmak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın göğsüne dokunmak geçirilen zor günlerin unutulacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadının göğsüne dokunmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada göğsüne dokunduğunu görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada suya dokunmak diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments