Rüyada göbek fıtığı olduğunu görmek

Rüyada göbek fıtığı olduğunu görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada göbek fıtığı olduğunu gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmemenizde fayda var.

Rüyada göbek fıtığı olduğunu görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbek fıtığı görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sıkıntısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasık fıtığı görmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, ruhunu güzelleştireceğine delalet eder.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olmak hedeflerini tutturmayı başaracağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına tabir olunur.

Rüyada fıtık görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada fıtık olduğunu görmek ailesinin de büyük olacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına delalettir.

Rüyada fıtık ameliyatı olmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments