Rüyada fıtık görmek

Rüyada fıtık görmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, çaresizleşeceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, beden sağlığının zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada fıtık gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden kişiler dikkatinizi çekebilir.

Rüyada göbek fıtığı görmek ele geçen kazancın azalacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına yorulur.

Rüyada fıtık ameliyatı olmak rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasık fıtığı görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kasık fıtığı olduğunu görmek bolluk ve bereketin artacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Rüyada fıtık olduğunu görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek hayallerin yarıda kalacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada fıtık görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına delalet eder.

Rüyada göbek fıtığı olduğunu görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments