Rüyada fıtık olduğunu görmek

Rüyada fıtık olduğunu görmek endişelerin sona ereceğine, rahat bir döneme girileceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, onu uyaracağına delalettir.

Rüyada fıtık olduğunu gördüyseniz:

  • Tartışma ortamı yaratmamaya veya tartışmalardan kaçmaya çalışmalısınız.

Rüyada göbek fıtığı olduğunu görmek çok kötü günler yaşayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine rivayet eder.

Rüyada göbek fıtığı görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada fıtık ameliyatı olmak sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına işaret eder.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olmak çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada fıtık olduğunu görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek yuva kuracağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Rüyada kasık fıtığı görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, yoğun stres altında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasık fıtığı olduğunu görmek parasız kalacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments