Rüyada el çizgisi görmek

Rüyada el çizgisi görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada el çizgisi gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da işleri kendi yolunuzdan halletme konusunda fazla ısrarcı ya da talepkar olabilirsiniz.

Rüyada el çizgisi görmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada çizgi film görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada çizgili çorap görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada çizgili defter görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı çizgili gömlek görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına rivayet eder.

Rüyada düz çizgi çizmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde çizgiler görmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada sarı çizgi görmek rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments