Rüyada alında derin çizgi görmek

Rüyada alında derin çizgi görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada alında derin çizgi gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmalısınız.

Rüyada alında derin çizgi görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alında çizgi görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına işaret eder.

Rüyada savaşta rehin alınmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine inanılır.

Rüyada alında kıl görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, helal kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada görevinden alınmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada alında şişlik görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis tarafından gözaltına alınmak fakirlerin güleceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada esir alınmak işinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments