Rüyada geyik kesmek

Rüyada geyik kesmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına işarettir.

Rüyada geyik kesmek gördüyseniz:

  • Plan veya programınızın yaptıklarınızdan daha fazlasına ihtiyacı var.Ani tepkiler aksiliklere veya şanssız durumlara neden olabilir.

Rüyada geyik kesmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada geyik ceylan görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geyik avlamak üzüntülerinden kurtulacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada geyik kovalamak uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada iki tane geyik görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü geyik görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, hayatının yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geyik avladığını görmek işlerinin günden güne azalacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada hamile geyik görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments