Rüyada geviş getirmek

Rüyada geviş getirmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına delalettir.

Rüyada geviş getirmek gördüyseniz:

  • Maddi bir konu veya iş birliği lehinize yönde şekillenmeye başlıyor.

Rüyada geviş getirmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına rivayet eder.

Rüyada geviş getiren deve görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulur.

Rüyada şahadet getirdiğini görmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Rüyada eve arkadaş getirmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada camide kamet getirmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, uzun sohbetler edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kamet getirdiğini görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada eve karpuz getirmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine su getirmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, rahat nedir öğreneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments