Rüyada geniş omuz görmek

Rüyada geniş omuz görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş omuz gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla cümle sarf etmeniz, kendinizi belli açıklamalar yapmak zorunda bırakmanıza neden olabilecek sonuçları beraberinde getirebilir.

Rüyada geniş omuzlu erkek görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına rivayet eder.

Rüyada geniş omuz görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine alamet eder.

Rüyada omuzları geniş görmek duaların kabul göreceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü omuzunda taşımak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada omuzda yıldız görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına işarettir.

Rüyada omuza dayanmak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada omuzu çıkmak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments