Rüyada ölüyü omuzunda taşımak

Rüyada ölüyü omuzunda taşımak hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, imkânlarını kaybedeceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü omuzunda taşımak gördüyseniz:

  • İstemediğiniz veya hazır olmadığınız konularda sizi sorguya çeken kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölüyü omuzunda taşımak çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada omuzda cenaze taşımak moralinin, keyfinin yerine geleceğine, sorunların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini omuzlarında taşımak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada omuzda birini taşımak şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini omuzda taşımak sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada omuzda su taşımak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına delalettir.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada omuzda yük taşımak esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, isminden sıkça söz ettireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments