Rüyada geniş oda görmek

Rüyada geniş oda görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada geniş oda gördüyseniz:

  • Belli konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada geniş oda görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada geniş yatak odası görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada geniş bir oda görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada geniş odalı ev görmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, hastalıklara şifa bulunacağına tabir olunur.

Rüyada geniş büyük oda görmek sorumlu tutacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine yorulur.

Rüyada geniş pantolon giymek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, yüksek bir makamı olacağına tabir olunur.

Rüyada çok geniş yol görmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş çizme giymek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments