Rüyada geniş elbise giymek

Rüyada geniş elbise giymek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada geniş elbise giymek gördüyseniz:

  • Maden bir problem beklentiniz veya elinizde somut bir sorununuz var.

Rüyada geniş elbise giymek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, ne yapacağına rivayet eder.

Rüyada geniş elbise görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada geniş etek giymek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada geniş çizme giymek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına işarettir.

Rüyada geniş pantolon giymek karanlığın biteceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş kıyafet giymek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına delalettir.

Rüyada değişik elbiseler giymek sorunların hallolacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renk elbise giymek gülmeye hasret kalacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments