Rüyada geniş ve büyük ev görmek

Rüyada geniş ve büyük ev görmek yolculuğa, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, sonunda mutlu olacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada geniş ve büyük ev gördüyseniz:

  • Çevrenizden bazı kişilerle ilişkilerinizde problemler yaşanabilir, bazı ilişkiler sonlanabilir ya da ilişkide değişim yaşanabilir.

Rüyada büyük geniş bir ev görmek daima ona hürmet göstereceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine tabir olunur.

Rüyada geniş ve büyük ev görmek tövbelerinin kabul olacağına, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük ve geniş ev görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına inanılır.

Rüyada geniş büyük oda görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş beyaz ev görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına rivayet eder.

Rüyada geniş ev görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına işaret eder.

Rüyada geniş yeni ev görmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Rüyada geniş merdivenli ev görmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments