Rüyada general olmak

Rüyada general olmak geçiminin zorlaşacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına yorulur.

Rüyada general olmak gördüyseniz:

  • Kafanızda soru işaretleri olabilir veya bir sonraki adımınızı biçimlendirmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada general görmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada generalle konuşmak zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada general olmak hayatına bakacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada general elbisesi giymek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini general görmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sivil general görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments