Rüyada general görmek

Rüyada general görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada general gördüyseniz:

  • Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir.

Rüyada general görmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına delalettir.

Rüyada generalle konuşmak aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine delalettir.

Rüyada kendini general görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada general olmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada general elbisesi giymek düşmanlarının güçleneceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına işarettir.

Rüyada sivil general görmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments