Rüyada kendini general görmek

Rüyada kendini general görmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini general gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir veya yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.Daha fazla sosyalleşmeniz yeni fırsat sayısını arttırabilir.

Rüyada sivil general görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada general olmak iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine inanılır.

Rüyada generalle konuşmak rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına yorulur.

Rüyada general görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada general elbisesi giymek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada kendini general görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments