Rüyada general elbisesi giymek

Rüyada general elbisesi giymek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, dertlerinin unutulacağına yorulur.

Rüyada general elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Hangi konuda çalışmak veya ilerlemek istediğinize karar vermeniz gerekiyor.

Rüyada general elbisesi giymek elinin bollaşmasına vesile olacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada sivil general görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini general görmek anne ve baba duası alınacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada general görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalettir.

Rüyada generalle konuşmak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada general olmak kararlar alacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Rüyada imam elbisesi giymek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada güllü elbise giymek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments