Rüyada gemi tamir etmek

Rüyada gemi tamir etmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Rüyada gemi tamir etmek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle gelişen ani olaylar sevdiklerinize zaman ayıramamanıza neden olabilir.

Rüyada gemiyi tamir etmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, hastalıkların şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemi tamir etmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin çatısını tamir etmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine tabir olunur.

Rüyada eski evi tamir etmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada telefon tamir ettirmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayı tamire vermek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder.

Rüyada kabir tamir etmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada ayakkabı tamir etmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments