Rüyada telefon tamir ettirmek

Rüyada telefon tamir ettirmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, sevgisinin artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefon tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Belki sizden biraz daha aktif olmanızı istiyor veya istenildiğinden emin olmayı arzuluyordur.

Rüyada telefon tamir ettirmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu tamir ettirmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada telefon tamir etmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada ev tamir edildiğini görmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine yorulur.

Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tamir edilen ev görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine delalet eder.

Rüyada gözlük tamir ettirmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin tamir edildiğini görmek üzüntülerinin sona ereceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments