Rüyada direğin tepesine çıkmak

Rüyada direğin tepesine çıkmak geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, ticarete adım atacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine rivayet eder.

Rüyada direğin tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda değişiklik yapabilirsiniz.

Rüyada direğin tepesine çıkmak aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına işarettir.

Rüyada gemi direğine çıkmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine alamet eder.

Rüyada yüksek direğe çıkmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın allah yolunda harcanacağına tabir olunur.

Rüyada direğe çıkmak el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir direğe çıkmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada demir direk dikmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada tahta direk görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada elektrik direği görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments