Rüyada gelinlik giymek ama mutsuz olmak

Rüyada gelinlik giymek ama mutsuz olmak bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, anne baba duası alınacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, seyahatlere katılacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlik giymek ama mutsuz olmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda tanıdığınız bir kişiden bir teklif alabilirsiniz.

Rüyada gelinlik giymek ama mutsuz olmak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, kişinin şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada evlenmek ama mutsuz olmak mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek mutsuz olmak büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına inanılır.

Rüyada gelinlik giymek ama evlenmemek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada gelinlik giymek ama evlenememek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kazancın günden güne düşeceğine tabir olunur.

Rüyada gelinlik giymek ama beğenmemek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik giymek ama giymemek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, enerjisini toplayacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik giyip mutsuz olmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments