Rüyada gelin kınası görmek

Rüyada gelin kınası görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, inancının zayıflayacağına yorulur.

Rüyada gelin kınası gördüyseniz:

  • Eleştirilmek, şikayetlerle karşılaşmak veya suçlanmak istemiyorsanız daha önceden belirlenmiş kurallara ya da anlaşmalara uymanız gerekiyor.

Rüyada geline kına yakmak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin kınası yakmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elleri kınalı gelin görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına delalettir.

Rüyada gelin kınası görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinin eline kına yakmak endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada ayakları kınalı görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına alamet eder.

Rüyada kendine kına yakmak günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, geleceğe dair planlar yapacağına inanılır.

Rüyada kına ezmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments