Rüyada geline kına yakmak

Rüyada geline kına yakmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geline kına yakmak gördüyseniz:

  • Tüm iletişim konularında zorlanacaksınız.

Rüyada gelinin eline kına yakmak kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada geline kına yakmak uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin kınası yakmak hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birine kına yakmak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada sol eline kına yakmak yönetici koltuğuna yükseleceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına işarettir.

Rüyada ölen kişiye kına yakmak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, endişe verici olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına inanılır.

Rüyada ele ayağa kına yakmak sevinçli ve güzel günler görüleceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments