Rüyada gelin kesesi görmek

Rüyada gelin kesesi görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulur.

Rüyada gelin kesesi gördüyseniz:

  • Zamanız boşa harcamak yanlışlara neden olabilir.

Rüyada gelin kesesi görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına delalet eder.

Rüyada banyo kesesi almak özel hayatında sessizleşeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kese altın görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, yoğun duygular yaşayacağına delalet eder.

Rüyada hamam kesesi görmek işlerindeki bereketin kaçacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet eder.

Rüyada bozuk para kesesi görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk kesen birini görmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, hata yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kese yapmak hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, büyük bir yükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüze kese yapmak toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments