Rüyada kese yapmak

Rüyada kese yapmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, hüsrana uğrayacağına, geçecek güzel bir ömre, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine yorulur.

Rüyada kese yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal karmaşa veya karışıklıklar yaşamsal gerçeklikleri gölgeleyebilir.

Rüyada sırta kese yapmak fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına inanılır.

Rüyada vücuda kese yapmak herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, verilen sözlerin tutulacağına rivayet eder.

Rüyada kendine kese yapmak karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada hamamda kese yapmak dilediği gibi harcama yapacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine işaret eder.

Rüyada başka birine kese yapmak bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine inanılır.

Rüyada yüze kese yapmak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalettir.

Rüyada banyoda kese yapmak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada başkasına kese yapmak iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments