Rüyada hastalık kapmak

Rüyada hastalık kapmak yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastalık kapmak gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak.Fakat diğer yandan etrafınızdaki insanlar sizi yanlış anlayabilirler.

Rüyada hastalık kapmak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin çiçeğini kapmak yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin çiçeği kapmak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsünde hastalık görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulak hastalığı görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına inanılır.

Rüyada çiçek hastalığı olmak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada memede hastalık görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, ticarette ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su çiçeği hastalığı olmak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments