Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, yolunun hep açık olacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Kendinizden başka kimseye güvenmemelisiniz.

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek tatsız durumlar yaşanacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çektirmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına alamet eder.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çektirmek kötülüklerden uzak olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalettir.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çektirmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle fotoğraf çektirmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşla fotoğraf çektirmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada fotoğraf çektiğini görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde fotoğraf çektirmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments