Rüyada fitil ilacı görmek

Rüyada fitil ilacı görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, sorunların günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada fitil ilacı gördüyseniz:

  • Doğru yatırım ya da bütçe yapmanız durumunda bazı anlaşmalar yapılabilir veya paralar kazanılabilir.

Rüyada ilaç fitil görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fitil ilaç görmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına rivayet eder.

Rüyada fitil ilacı görmek rahat bir döneme gireceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada fitil sokmak aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada ilaç hazırlamak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine inanılır.

Rüyada doktorun ilac vermek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada acı ilaç içmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına işaret eder.

Rüyada bozuk ilaç görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments