Rüyada fırtınadan kurtulmak

Rüyada fırtınadan kurtulmak helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine, karısının çok mutlu olacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fırtınadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız olumlu gibi gözüküyor.

Rüyada fırtınadan kurtulmak sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada fırtınalı kar görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada fırtınadan korkmak geçim sıkıntısının sona ereceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hortum fırtına görmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına delalettir.

Rüyada yağmur ve fırtına görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada fırtınada görmek işinin de hep yürüyeceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada fırtına sel görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada fırtına bulutu görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments