Rüyada fırtınadan korkmak

Rüyada fırtınadan korkmak hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına yorulur.

Rüyada fırtınadan korkmak gördüyseniz:

  • Yüksek fiziksel enerjiniz size devamlı olarak aşırı itilimler verebilir.

Rüyada fırtınadan korkmak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük fırtına görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına işaret eder.

Rüyada kum fırtınasında kalmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çöl fırtınası görmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına inanılır.

Rüyada hortum fırtına çıktığını görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına tabir olunur.

Rüyada fırtınalı hava görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına alamet eder.

Rüyada hortum ve fırtına görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına yorulur.

Rüyada kar fırtınası görmek evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments