Rüyada fil sesi duymak

Rüyada fil sesi duymak üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Rüyada fil sesi duymak gördüyseniz:

  • Parlak fikirleriniz veya ilginç planlarınız herkesi şaşırtabilir.

Rüyada fil sesi duymak stresli ve zor günlerin yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kurt sesleri duymak içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kalın ses duymak büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sadece sesini duymak müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün sesini duymak güzellik ve hayır geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada saat sesi duymak gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, kazançlı bir işin başına geçileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş anne sesini duymak alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sur sesini duymak iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments