Rüyada birinin sadece sesini duymak

Rüyada birinin sadece sesini duymak iyi haberler alınacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına alamet eder.

Rüyada birinin sadece sesini duymak gördüyseniz:

  • Aile bireyleri üzerinde büyük bir baskı kuruyorsunuz.

Rüyada sadece ses duymak sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına yorulur.

Rüyada birinin sadece sesini duymak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sadece yumurta görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sadece ayakkabı görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada sadece merdiven görmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada sadece ayna görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada sadece saç yıkamak sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sadece kar görmek mal ve mülk sahibi olmaya, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments