Rüyada kalın ses duymak

Rüyada kalın ses duymak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına işaret eder.

Rüyada kalın ses duymak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek veya yaptığınız bağlantılar kanalıyla daha iyi bir hayat kurmak için gereken her şeye sahipsiniz.

Rüyada kalın ses duymak bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis sesi duymak uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur sesini duymak hasta ise daha kötüye gideceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiş sesi duymak çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada demir sesi duymak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına yorulur.

Rüyada üç harflilerin sesini duymak borçlarının kapacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada saat sesi duymak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine yorulur.

Rüyada ölmüş eşinin sesini duymak geç de olsa huzura erileceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments