Rüyada deniz feneri görmek

Rüyada deniz feneri görmek güzel günlerin kapıda olacağına, allah’ın lütuflarına ereceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, zafer elde edileceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada deniz feneri gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun birileri size karşı dostça olmayan tutumlara girebilirler.

Rüyada deniz feneri görmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada fener alayı görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada el feneri almak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, yeni bir hayata başlayacağına işaret eder.

Rüyada fener almak keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanan fener görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fenerbahçe forması giymek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta fener yakmak sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada fenerbahçeyi görmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments