Rüyada fazla ilaç içmek

Rüyada fazla ilaç içmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına inanılır.

Rüyada fazla ilaç içmek gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir adamla yapacağınız bir görüşme şansızı iyiye doğru döndürecek.

Rüyada fazla ilaç içmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada beyaz ilaç içmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ilaçlı su içmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe ilaç içmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada yanlış ilaç içmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, kafasının rahatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada depresyon ilacı içmek borca batacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına inanılır.

Rüyada acı ilaç içmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlı ilaç içmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, borcunun da hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments