Rüyada beyaz ilaç içmek

Rüyada beyaz ilaç içmek geleneklere aykırı ve islami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz ilaç içmek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda eşinizle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıklan ortadan kaldırmak istiyorsanız, değişik istekleriniz için onu aşırı derecede zorlamamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada beyaz ilaç içmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, iç açıcı sözlere yorulmaktadır.

Rüyada fazla ilaç içmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada acı ilaç içmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ilaçlı su içmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine yorulur.

Rüyada yanlış ilaç içmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, üzgün olacağına işarettir.

Rüyada depresyon ilacı içmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada mide ilacı içmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, amaçlardan sapmaya delalet eder.

Rüyada tatlı ilaç içmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments