Rüyada fasulye sulamak

Rüyada fasulye sulamak huzurunun yerinde olacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, başarılarının devam edeceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fasulye sulamak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işlere talip olma veya tutamayacağınız sözler verme ihtimaliniz söz konusu olabilir.

Rüyada fasulye sulamak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye sulamak fakir fukaraya yardım edileceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çam fidanı sulamak gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, dualarına karşılık alacağına işaret eder.

Rüyada ev sulamak büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pancar tarlası sulamak kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada ekin sulamak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayvan sulamak ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına tabir olunur.

Rüyada tarla suladığını görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments