Rüyada yeşil fasulye sulamak

Rüyada yeşil fasulye sulamak rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, imkânların günden güne azalacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil fasulye sulamak gördüyseniz:

  • Bir ilişki belli konularda ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada yeşil fasulye sulamak o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fasulye sulamak iş hayatında rahat edileceğine, işsiz ise işe gireceğine inanılır.

Rüyada yeşil tarla sulamak kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil soğan sulamak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çiçek sulamak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bitki sulamak bunların devlet kapılarından geçeceğine, zahmete düşeceğine işarettir.

Rüyada yeşil ağaç sulamak söz sahibi olacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil biber sulamak büyük savaşların yaşanacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments