Rüyada ayak parmağını ısırmak

Rüyada ayak parmağını ısırmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ayak parmağını ısırmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler, sinirli tavırlar, aşırı harcamalar veya bazı şeyleri hafife almak aile içi tartışmalara neden olabilir.

Rüyada ayak parmağı ısırmak evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalettir.

Rüyada ayak parmağını ısırmak konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına işarettir.

Rüyada parmak ısırmak hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi parmağını ısırmak dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine işarettir.

Rüyada birinin parmaklarını ısırmak evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada parmağını ısırmak hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın parmağını ısırdığını görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına inanılır.

Rüyada parmağını yılan ısırmak kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments