Rüyada küçük ve büyük fare görmek

Rüyada küçük ve büyük fare görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük ve büyük fare gördüyseniz:

  • Aslında saçma sapan olan bir sürü şey gereksiz yere zamanınızı alıp sizi bezdirebilir.

Rüyada küçük ve büyük fare görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına inanılır.

Rüyada büyük ve küçük fare görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, küskünlüklerin oluşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük siyah fareler görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde küçük fareler görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah küçük fare görmek sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına yorulur.

Rüyada küçük fare kovalamak rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine inanılır.

Rüyada ölü küçük fare görmek allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada küçük fare yakalamak sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments