Rüyada fare ve ördek görmek

Rüyada fare ve ördek görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına delalet eder.

Rüyada fare ve ördek gördüyseniz:

  • Belli konularda seçim yapmak istiyorsanız zamana ihtiyacınız var.

Rüyada fare ve ördek görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada derede ördek görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ördek yemek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş ördek görmek hayırlı kararlar alacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına delalettir.

Rüyada ördek eti yemek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine inanılır.

Rüyada ördek yavrusu görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ördek kakası görmek kötüyse düzeleceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ördek yumurtası görmek akıllı adımlar atacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments