Rüyada ölmüş ördek görmek

Rüyada ölmüş ördek görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, mali krize gireceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş ördek gördüyseniz:

  • Kendi kendinize karar veriyorsunuz.

Rüyada ördek tutmak içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada pembe ördek görmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada kaz ördek tavuk görmek amaçlarını yerine getireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ördek öldürmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine tabir olunur.

Rüyada yaban ördeği yakalamak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada su içinde ördek görmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, işlerin günden güne açılacağına delalettir.

Rüyada ördek ve yavruları görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada ördek çalmak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments